why my plots aren't drawn? Topic is solved

If you are using the main C++ distribution of wxWidgets, Feel free to ask any question related to wxWidgets development here. This means questions regarding to C++ and wxWidgets, not compile problems.
dlchnr
I live to help wx-kind
I live to help wx-kind
Posts: 188
Joined: Tue Jan 27, 2009 6:45 pm
Location: Germany
Contact:

Post by dlchnr » Sat Mar 27, 2010 7:15 pm

I've solved the problem - it was my fault!

I've forgotten to change

Code: Select all

IMPLEMENT_CLASS(cPageView, wxPanel)

BEGIN_EVENT_TABLE(cPageView, wxPanel)
END_EVENT_TABLE()
to

Code: Select all

IMPLEMENT_CLASS(cPageView, mpWindow)

BEGIN_EVENT_TABLE(cPageView, mpWindow)
END_EVENT_TABLE()
when I changed

Code: Select all

class cPageView : public wxPanel {
  :
}
to

Code: Select all

class cPageView : public mpWindow {
  :
}
Sorry guys for wasting yours time!

dlchnr
I live to help wx-kind
I live to help wx-kind
Posts: 188
Joined: Tue Jan 27, 2009 6:45 pm
Location: Germany
Contact:

Post by dlchnr » Sat Mar 27, 2010 7:50 pm

If "Cross-Platform GUI Programming with wxWidgets" is right, there's still a point, I can't understand -
why doesn't 1st version without sizer use the whole client area (see Ver1woSizer.jpg in posting above)?
Any idea?

Auria
Site Admin
Site Admin
Posts: 6695
Joined: Thu Sep 28, 2006 12:23 am
Contact:

Post by Auria » Sat Mar 27, 2010 8:02 pm

dlchnr wrote:If "Cross-Platform GUI Programming with wxWidgets" is right, there's still a point, I can't understand -
why doesn't 1st version without sizer use the whole client area (see Ver1woSizer.jpg in posting above)?
Any idea?
IIR taking full window only happens in a wxFrame/wxDialog, not in a wxPanel (or any other non-toplevel wxWindow)
"Keyboard not detected. Press F1 to continue"
-- Windows

dlchnr
I live to help wx-kind
I live to help wx-kind
Posts: 188
Joined: Tue Jan 27, 2009 6:45 pm
Location: Germany
Contact:

Post by dlchnr » Sat Mar 27, 2010 9:15 pm

1st post on a new page seems not to get an assist and accept button!

Auria
Site Admin
Site Admin
Posts: 6695
Joined: Thu Sep 28, 2006 12:23 am
Contact:

Post by Auria » Sat Mar 27, 2010 10:09 pm

dlchnr wrote:1st post on a new page seems not to get an assist and accept button!
Huh you seem right... I posted it in forum issues here : http://forums.wxwidgets.org/viewtopic.p ... 310#117310
"Keyboard not detected. Press F1 to continue"
-- Windows

Post Reply