wxcode rss full-text bug  [SOLVED]

Talk here about issues with one of the components hosted at wxCode, or suggest features for it.
satellite34
Earned a small fee
Earned a small fee
Posts: 11
Joined: Sun Apr 16, 2006 2:35 pm

wxcode rss full-text bug

Postby satellite34 » Sat Jun 03, 2006 1:00 pm

hi,

I diffuse in my website http://www.wxdevelop.com/ , wxcode news, i want to use rss full-text but there is "bugged";

the adress of feed :
http://sourceforge.net/export/rss2_projnews.php?group_id=51305&rss_fulltext=1


this is cool to repair this.

many tanks
ps : i want contact wxcode administrators for a weblink, but their mails no works, how to contact their?

please forgive my very bad english ( i'm frenchy :P )

cordially, nicolas robert

frm
Knows some wx things
Knows some wx things
Posts: 47
Joined: Thu Sep 09, 2004 7:29 pm
Location: Modena, ITALY
Contact:

Postby frm » Sat Jun 03, 2006 8:08 pm

the adress of feed :
http://sourceforge.net/export/rss2_proj ... fulltext=1
this is cool to repair this.

why do you say it's damaged ? I'm using wxCode RSS news through Thunderbird and it works just fine...

ps : i want contact wxcode administrators for a weblink, but their mails no works, how to contact their?

which address did you use ?

benedicte
wxWorld Domination!
wxWorld Domination!
Posts: 1409
Joined: Wed Jan 19, 2005 3:44 pm
Location: Paris, France

Postby benedicte » Sat Jun 03, 2006 8:23 pm

When I copy/paste the given URL in Internet Explorer (to preview the XML), I get an error message saying an invalid character was found.

Maybe the text is not correctly XML-encoded.

frm
Knows some wx things
Knows some wx things
Posts: 47
Joined: Thu Sep 09, 2004 7:29 pm
Location: Modena, ITALY
Contact:

  [SOLVED]

Postby frm » Sat Jun 03, 2006 9:57 pm

I see: that's because wxAUI announce uses HTML tags inside. This does not give problems to Firefox but does with IE.
In any case I can't do anything for it as the RSS is automatically generated by SF. *If* (I should check it to be sure) RSS prohibits to use HTML inside <description> tag, then this is a SF bug and we should report it through SourceForge support tracker...

satellite34
Earned a small fee
Earned a small fee
Posts: 11
Joined: Sun Apr 16, 2006 2:35 pm

Postby satellite34 » Sun Jun 04, 2006 12:54 am

hi,

i'm used adresses which is give in the website, there is three web admin adresses but 0 works.

for the feed, i go to test that but in ie, no works it's sure.

erf, this is not serious, i use no full tex feed.

I go to test in my website.

thanks

satellite34
Earned a small fee
Earned a small fee
Posts: 11
Joined: Sun Apr 16, 2006 2:35 pm

Postby satellite34 » Sun Jun 04, 2006 8:15 am

this good, this works fine

translate please : "par contre, j'aimerai bien pouvoir contacter un administrateur wxCode, merci"

thx.

frm
Knows some wx things
Knows some wx things
Posts: 47
Joined: Thu Sep 09, 2004 7:29 pm
Location: Modena, ITALY
Contact:

Postby frm » Sun Jun 04, 2006 8:58 am

try use the mail addresses without the "nospam@" string :P
BTW I'm one of them, so you can directly ask me what you need.

benedicte
wxWorld Domination!
wxWorld Domination!
Posts: 1409
Joined: Wed Jan 19, 2005 3:44 pm
Location: Paris, France

Postby benedicte » Sun Jun 04, 2006 1:24 pm

frm wrote:I see: that's because wxAUI announce uses HTML tags inside. This does not give problems to Firefox but does with IE.
In any case I can't do anything for it as the RSS is automatically generated by SF. *If* (I should check it to be sure) RSS prohibits to use HTML inside <description> tag, then this is a SF bug and we should report it through SourceForge support tracker...


AFAIK, the "description" tag must contain the text with CDATA enclosers. This way, the content can be HTML (not necessarily XHTML) or contain named entitites (not defined in the XML stream).


Return to “wxCode”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest