Panels disappear when trying to re-pin

If you are using wxDev-C++ for your wxWidgets design, please ask your questions here instead of in IDE Related.
Post Reply
alancan
Earned a small fee
Earned a small fee
Posts: 21
Joined: Mon Jul 26, 2010 1:35 pm

Panels disappear when trying to re-pin

Post by alancan » Wed Nov 02, 2011 6:37 pm

Hi,

I just upgraded to the 7.4 release last week and things have been running smoothly for the most part.

Today I attempted to re-pin the panels (Ex: Compile, Resources), and now they have disappeared completed. In View->Panels, they all show up as being ON, and if I attempt to uncheck/check again, it does nothing. Restarted program a couple times, same situation. Tried re-pinning the Project Manager to the left-side as well, and it has also disappeared. I am re-installing the program since I am in a time crunch, but this is something to be checked out.

Cheers,

Alan

tbreina
Moderator
Moderator
Posts: 1289
Joined: Thu Nov 25, 2004 7:38 pm
Location: Coronado, CA

Re: Panels disappear when trying to re-pin

Post by tbreina » Wed Nov 02, 2011 8:31 pm

I've seen reports like this before, but have never had luck repeating them.

One workaround is to delete the layout.ini file in your AppData directory and restarting the program. It should be in C:\Users\[username]\AppData\Dev-Cpp.

My guess is that somehow this file was corrupted and led the panels to disappear.

-Tony
Everybody's got something to hide except for me and my monkey.

alancan
Earned a small fee
Earned a small fee
Posts: 21
Joined: Mon Jul 26, 2010 1:35 pm

Re: Panels disappear when trying to re-pin

Post by alancan » Thu Nov 03, 2011 2:59 pm

Thanks for the reply. When I am done with my project in a couple of weeks I will see if I can repeat this process.

Also, will try deleting the layout.ini as you have suggested if I am able to repeat the process.

Alan

tbreina
Moderator
Moderator
Posts: 1289
Joined: Thu Nov 25, 2004 7:38 pm
Location: Coronado, CA

Re: Panels disappear when trying to re-pin

Post by tbreina » Fri Nov 04, 2011 2:16 am

It might be interesting if you can create a copy of layout.ini in that directory. This way-- if the problem repeats-- you can compare the original with the version after the bug occurred. It would definitely point me in the right direction.

-Tony
Everybody's got something to hide except for me and my monkey.

Post Reply