Compilation takes forever Topic is solved

If you are using wxDev-C++ for your wxWidgets design, please ask your questions here instead of in IDE Related.
Post Reply
the_drow
Experienced Solver
Experienced Solver
Posts: 67
Joined: Fri Sep 15, 2006 6:20 am

Compilation takes forever

Post by the_drow » Mon May 21, 2007 9:35 pm

This is probably not wxDev-Cpp's fault but who knows.
It's just not moving anywhere and it doesn't compile the frame class.
Are there any reasons for that to happen?

Omer

Edit: It just occurred to me that I updated my wxform file to wxdevcpp 6.10.2 from the older version.
Maybe this is the problem?
Maybe it didn't update it right?

the_drow
Experienced Solver
Experienced Solver
Posts: 67
Joined: Fri Sep 15, 2006 6:20 am

Post by the_drow » Wed May 23, 2007 10:07 am

I left it to compile and it took hours but when it was finally compiled then it just doesn't run. I don't really know why.
There shouldn't be any problem.
Please help me I need to serve a project in a couple of days :(

Omer

lowjoel
Moderator
Moderator
Posts: 1511
Joined: Sun Jun 19, 2005 11:37 am
Location: Singapore
Contact:

Post by lowjoel » Sun May 27, 2007 7:46 am

You'll have to post error messages/compile logs etc, we can't just diagnose without even knowing what's going on (like, you can't go to a doctor and ask "doc, can you fix me up" if you don't tell him what your symptoms are)

Joel

Sof_T
Can't get richer than this
Can't get richer than this
Posts: 864
Joined: Thu Jul 28, 2005 9:48 pm
Location: New Forest, United Kingdom
Contact:

Post by Sof_T » Sun May 27, 2007 7:58 am

For those who are interested the compilation time was due to a combination of the sheer number of components on the form plus the optimization settings being set on best. The failure was due to problem with spaces in the names on the linker settings.

Sof.T
The home of Sof.T http://www.sof-t.site88.net/
Author of Programming with wxDevC++
http://sourceforge.net/projects/wxdevcpp-book/

the_drow
Experienced Solver
Experienced Solver
Posts: 67
Joined: Fri Sep 15, 2006 6:20 am

Post by the_drow » Sun May 27, 2007 7:37 pm

lowjoel wrote:You'll have to post error messages/compile logs etc, we can't just diagnose without even knowing what's going on (like, you can't go to a doctor and ask "doc, can you fix me up" if you don't tell him what your symptoms are)

Joel
Well I told you the symptoms are considering that there were no error logs or unusual compile log.
Thanks for your help anyway :)

@Sof_T: why can't the project link with the libraries I compiled?
It just gives me linking errors like I didn't include the library at all.
When I add the cpps it compiles just fine.

Omer

Post Reply