Customisable syntax highlighting Topic is solved

If you are using wxDev-C++ for your wxWidgets design, please ask your questions here instead of in IDE Related.
Post Reply
leo_sc
In need of some credit
In need of some credit
Posts: 3
Joined: Wed Apr 25, 2007 9:06 am

Customisable syntax highlighting

Post by leo_sc » Wed Apr 25, 2007 6:01 pm

Hi. I've just installed wxDev-C++.
I'm a Dev-C++ user, and I'm searching some IDE features that Dev-C++ doesn

tbreina
Moderator
Moderator
Posts: 1289
Joined: Thu Nov 25, 2004 7:38 pm
Location: Coronado, CA

Re: Customisable syntax highlighting

Post by tbreina » Wed Apr 25, 2007 9:00 pm

leo_sc wrote:1. How can I highlight user predefined keywords? The main page of wxDev-C++ says the editor has "Customisable syntax highlighting".
Tools->Editor Options->Syntax.
leo_sc wrote: 2. Can I open a Dev-C++ proyect and work on it, or is it better to create a new proyect and add my files manually? In other words, are Dev-
C++ and wxDev-C++ proyect files ".dev" similar?
It should be ok, but just make a backup before you try. You can compare the formats of the .dev files for yourself by looking at them in a text editor.

-Tony
Everybody's got something to hide except for me and my monkey.

leo_sc
In need of some credit
In need of some credit
Posts: 3
Joined: Wed Apr 25, 2007 9:06 am

Post by leo_sc » Wed Apr 25, 2007 11:40 pm

>>Tools->Editor Options->Syntax.
Sure there it is, but how can I define my own keywords.
Or "customizable" stays only for customizable fonts?

leo_sc
In need of some credit
In need of some credit
Posts: 3
Joined: Wed Apr 25, 2007 9:06 am

Post by leo_sc » Thu Apr 26, 2007 12:43 am

I suppose that's it. Customizable stays for the fonts. I've looked at the Dev-C++ features and there is the same feature promoted: "Customizable syntax highlighting editor", I think I misunderstood it, because I really wanted that feature.

Besides that, are there improvements in wxDev-C++ over Dev-C++ that aren't related with wxWidgets? I'm using the IDE only for console applications.

I've readen the debugger is improved, is it so?

Thanks for comments.

lowjoel
Moderator
Moderator
Posts: 1511
Joined: Sun Jun 19, 2005 11:37 am
Location: Singapore
Contact:

Post by lowjoel » Thu Apr 26, 2007 8:42 am

Not for another few months. The improved debugger is in our source tree but only the next release will include the debugger.

Joel

Post Reply