Page 1 of 1

can not create ticket on trac.wxwidgets.org

Posted: Sat Sep 14, 2019 8:33 am
by Ronald
Can you?
Capture.PNG
Capture.PNG (14.24 KiB) Viewed 1789 times

Re: can not create ticket on trac.wxwidgets.org

Posted: Sat Sep 14, 2019 9:20 am
by DavidHart
Hi,

Two things:

1) The area below the two buttons, where it says 'ticket not yet created', actually is the preview. (Yes, that's confusing: afaict there's no need for the 'Preview' button too.) So, when it says that the ticket is not yet created, that's correct. It's not created until you click the 'Create ticket' button.

2) Did you try clicking 'Create ticket'? If so, what happened? Are you registered with wx trac, and logged in?

Regards,

David

Re: can not create ticket on trac.wxwidgets.org

Posted: Sat Sep 14, 2019 11:23 am
by Ronald
DavidHart wrote:
Sat Sep 14, 2019 9:20 am
1) The area below the two buttons, where it says 'ticket not yet created', actually is the preview. (Yes, that's confusing: afaict there's no need for the 'Preview' button too.) So, when it says that the ticket is not yet created, that's correct. It's not created until you click the 'Create ticket' button.

2) Did you try clicking 'Create ticket'? If so, what happened? Are you registered with wx trac, and logged in?
This is a screenshot after I clicked "Create ticket" many times.
And I've refreshed the home page (https://trac.wxwidgets.org) and checked the section "Open tickets reported by you" on the home page, and could not find the new ticket.

Re: can not create ticket on trac.wxwidgets.org

Posted: Sat Sep 14, 2019 12:39 pm
by DavidHart
This is a screenshot after I clicked "Create ticket" many times.
OK. In that case I suggest trying with a different browser and/or turning off any active browser add-ons.

If that still fails, please report the issue on the wx-dev mailing list.

Re: can not create ticket on trac.wxwidgets.org

Posted: Sat Sep 14, 2019 1:16 pm
by Ronald
DavidHart wrote:
Sat Sep 14, 2019 12:39 pm
This is a screenshot after I clicked "Create ticket" many times.
OK. In that case I suggest trying with a different browser and/or turning off any active browser add-ons.

If that still fails, please report the issue on the wx-dev mailing list.
Tried MS edge, it showed a tip at the top of webpage when click "Creating ticket", "Component" field must be filled,
after filling the field, the ticket was created successfully.