misc bugs on linux

Questions about wxWidgets running on MS.NET, mono or Portable.NET ? Ask it here !
Post Reply
xml
Earned a small fee
Earned a small fee
Posts: 13
Joined: Fri Oct 22, 2004 1:21 pm

misc bugs on linux

Post by xml » Wed Jan 12, 2005 1:28 pm

Buttons
-backcolor doesnt work
-font underline doesnt work
-fore color doesnt work
-text allign doesnt work

Checkboxes
-backcolor doesnt work
-font underline doesnt work
-fore color doesnt work

Groupboxes
-backcolor doesnt work
-font underline doesnt work
-fore color doesnt work

Labels
-backcolor doesnt work
-font underline doesnt work
-border style doesnt work
-text allign doesnt work

Panels
-backcolor doesnt work

RadioButtons
-backcolor doesnt work
-font underline doesnt work
-fore color doesnt work

ComboBoxes
-backcolor doesnt work
-font underline doesnt work
-fore color doesnt work

TextBoxes
-backcolor doesnt work
-font underline doesnt work
-fore color doesnt work
-border style doesnt work

a sample that demonstrates these bugs can be downloaded from http://pwp.netcabo.pt/goan/downloads/bugs.zip

the sample works fine under win xp

cg
Filthy Rich wx Solver
Filthy Rich wx Solver
Posts: 201
Joined: Sun Aug 29, 2004 12:33 am
Location: Canada
Contact:

Post by cg » Wed Jan 12, 2005 4:25 pm

What version of wx are you using? Did you configure wtih gtk or gtk 2?

Thanks

CG

xml
Earned a small fee
Earned a small fee
Posts: 13
Joined: Fri Oct 22, 2004 1:21 pm

Post by xml » Wed Jan 12, 2005 6:23 pm

i didnt configure anything i just run it on the same dir of the wx.net binaries that uses wxwidgets 2.5.3

Post Reply