Error in CVS compilation

Questions about wxWidgets running on MS.NET, mono or Portable.NET ? Ask it here !
Post Reply
dwmcqueen
Knows some wx things
Knows some wx things
Posts: 26
Joined: Thu Oct 28, 2004 11:02 am

Error in CVS compilation

Post by dwmcqueen » Thu Oct 28, 2004 11:45 am

I am getting the following error:

accel.cxx: In function `void wxAcceleratorTable_Add(wxAcceleratorTable*,
wxAcceleratorEntry*)':
accel.cxx:99: error: `Add' undeclared (first use this function)
accel.cxx:99: error: (Each undeclared identifier is reported only once for each
function it appears in.)
accel.cxx: In function `void wxAcceleratorTable_Remove(wxAcceleratorTable*,
wxAcceleratorEntry*)':
accel.cxx:107: error: `Remove' undeclared (first use this function)
accel.cxx: In function `wxMenuItem*
wxAcceleratorTable_GetMenuItem(wxAcceleratorTable*, wxKeyEvent*)':
accel.cxx:115: error: `GetMenuItem' undeclared (first use this function)
accel.cxx: In function `const wxAcceleratorEntry*
wxAcceleratorTable_GetEntry(wxAcceleratorTable*, wxKeyEvent*)':
accel.cxx:131: error: `GetEntry' undeclared (first use this function)
make[2]: *** [obj/accel.o] Error 1
make[1]: *** [wx-c] Error 2
make: *** [wxnet-core] Error 2


After doing a "make wxnet" in the Builds/MacOSX directory. Anyone know how to solve this?

xenomorph
Earned a small fee
Earned a small fee
Posts: 18
Joined: Thu Sep 02, 2004 7:33 am
Location: Germany

Post by xenomorph » Fri Oct 29, 2004 7:47 pm

Remove the line "Accelerator.cs" in Src/wx.NET/premake.lua and "accel.cxx" in Src/wx-c/premake.lua.

I do not have a Mac to check if the latest cvs changes, that I've made, work.

Greetings
Xenomorph 8)

Post Reply