Weird issue on wxGTK port

Do you have a typical platform dependent issue you're battling with ? Ask it here. Make sure you mention your platform, compiler, and wxWidgets version.
Post Reply
ONEEYEMAN
Part Of The Furniture
Part Of The Furniture
Posts: 3464
Joined: Sat Apr 16, 2005 7:22 am
Location: USA, Ukraine

Weird issue on wxGTK port

Post by ONEEYEMAN » Tue Oct 08, 2019 3:09 pm

Hi, ALL,
I have a pretty weird situation.

I'm writing an application based on the doc/view MDI architecture.
The application initially start up empty and has one main toolbar which is attached to the MDIParentFrame.
When the user click on the button on the toolbar MDI child window is created.

Based on which button is clicked (which MDI child is made) another one or two toolbars are created in the MDI parent frame.

If one toolbar is created everything works as expected - I set up the position of the toolbar and size of the appropriate window and everything works.
However if 2 toolbars are created the MDI child window jumps up.

I do set up the positions and sizes of everything.

The weird thing is that it happens on Linux/GTK only - it does not happen on Windows (maybe because it has native MDI implementation? )

Any idea on how do I debug this stuff?
I'm trying to reproduce it in the sample, but for the moment it works correctly.

Thank you for any pointers.

ONEEYEMAN
Part Of The Furniture
Part Of The Furniture
Posts: 3464
Joined: Sat Apr 16, 2005 7:22 am
Location: USA, Ukraine

Re: Weird issue on wxGTK port

Post by ONEEYEMAN » Tue Oct 15, 2019 1:53 am

Hi, again,
I'm sorry for the noise.
Turns out it was a bad build of my program.

Everything is working now.

Sorry once again.

Thank you.

Post Reply