Using fonts from virtual file system

Do you have a typical platform dependent issue you're battling with ? Ask it here. Make sure you mention your platform, compiler, and wxWidgets version.
Post Reply
nickware
In need of some credit
In need of some credit
Posts: 3
Joined: Sun Feb 10, 2019 11:45 am

Using fonts from virtual file system

Post by nickware » Sun Feb 10, 2019 12:04 pm

Hello. I have some troubles with using fonts located in memory (virtual file system). I`m loading resources from ZIP archive into VFS - HTML file, styles and fonts. HTML file opens correctly in wxWebView component, any other resources are available too (fonts files too). But the HTML file is not using this fonts (all face-fonts were set correctly).

This problem is only on Windows, on Linux all is fine.

wxWidgets version - 3.1.1, Windows 10, gcc (tdm64-1) 5.1.0.

What can I do with this? Thanks.

ONEEYEMAN
Part Of The Furniture
Part Of The Furniture
Posts: 3163
Joined: Sat Apr 16, 2005 7:22 am
Location: USA, Ukraine

Re: Using fonts from virtual file system

Post by ONEEYEMAN » Sun Feb 10, 2019 11:45 pm

Hi,
Was compilation of wxWidgets succeeded? Any warnings/errors?
Is your fonts loaded correctly?

Thank you.

nickware
In need of some credit
In need of some credit
Posts: 3
Joined: Sun Feb 10, 2019 11:45 am

Re: Using fonts from virtual file system

Post by nickware » Mon Feb 11, 2019 8:34 am

ONEEYEMAN wrote:Hi,
Was compilation of wxWidgets succeeded? Any warnings/errors?
Is your fonts loaded correctly?

Thank you.
No warnings or errors, as long as I remember.
Yes, fonts is loaded correctly. I tried to save the font to hard drive from VFS - checksum is correct.

ONEEYEMAN
Part Of The Furniture
Part Of The Furniture
Posts: 3163
Joined: Sat Apr 16, 2005 7:22 am
Location: USA, Ukraine

Re: Using fonts from virtual file system

Post by ONEEYEMAN » Mon Feb 11, 2019 3:41 pm

Hi,
What wxWebView backend do you use?
Are you able to open this HTML in IE? Will the fonts display correctly?
Yoiu said there are some other resources - what are they? Are they loaded and displayed correctly?
Can you reproduce it in the sample?

Thank you.

nickware
In need of some credit
In need of some credit
Posts: 3
Joined: Sun Feb 10, 2019 11:45 am

Re: Using fonts from virtual file system

Post by nickware » Mon Feb 11, 2019 7:22 pm

Hi, I`m using wxWebViewBackendDefault.
Yes, in IE all is fine.
Other resources - CSS styles, for example. They are displayed in wxWebView correctly.
What sample do you need? HTML file with style?

Post Reply