Application sometimes not starting on Linux Topic is solved

Do you have a typical platform dependent issue you're battling with ? Ask it here. Make sure you mention your platform, compiler, and wxWidgets version.
iwbnwif
Super wx Problem Solver
Super wx Problem Solver
Posts: 274
Joined: Tue Mar 19, 2013 8:52 pm

Re: Application sometimes not starting on Linux

Post by iwbnwif » Fri Apr 25, 2014 10:08 am

A short follow up ...

I had this problem on Ubuntu 12.10, 13.04 and 13.10. With wxMilliSleep (10) the problem would still occur occasionally but when I increased it to wxMilliSleep (100) I never saw the problem.

Since upgrading to 14.04 this week and so far I haven't experienced the hang at all (even without wxMillisleep).
wxWidgets 3.1.2, MinGW64 8.1.0, g++ 8.1.0, Ubuntu 19.04, Windows 10, CodeLite + wxCrafter
Some people, when confronted with a GUI problem, think "I know, I'll use Eclipse RCP". Now they have two problems.

iwbnwif
Super wx Problem Solver
Super wx Problem Solver
Posts: 274
Joined: Tue Mar 19, 2013 8:52 pm

Re: Application sometimes not starting on Linux

Post by iwbnwif » Tue Apr 29, 2014 6:51 pm

Well I spoke too soon :oops: it's still there in 14.04.

Luckily this fixes the problem: trac.wxwidgets.org/ticket/16202

Posted here just in case someone finds this thread first.
wxWidgets 3.1.2, MinGW64 8.1.0, g++ 8.1.0, Ubuntu 19.04, Windows 10, CodeLite + wxCrafter
Some people, when confronted with a GUI problem, think "I know, I'll use Eclipse RCP". Now they have two problems.

Post Reply