Page 1 of 1

wxZlibInputStream Errors with wxwidget3.1.1

Posted: Tue Dec 04, 2018 12:34 pm
by kyadav78
HI,
I have built wxWidget3.1.1 static lib in visual studio 2015 for both DEBUG and RELEASE mode. Build was Successful.
Next while building an application which uses static wxWidget libraries in Debug mode, I am getting below WxWidget:1wxZlibInputStream errors

"Error LNK2019 unresolved external symbol wx_zlib_inflateEnd referenced in function "public: virtual __cdecl wxZlibInputStream::~wxZlibInputStream(void)" ([email protected]@[email protected]) fierycsiatom L:\JDF\CSIAtom\source\AtomMain\project\VC14\wxbase311ud.lib(zstream.obj) 1 "
Error LNK2019 unresolved external symbol wx_zlib_zlibVersion referenced in function "public: static bool __cdecl wxZlibInputStream::CanHandleGZip(void)" ([email protected]@@SA_NXZ) fierycsiatom L:\JDF\CSIAtom\source\AtomMain\project\VC14\wxbase311ud.lib(zstream.obj)
Error LNK2019 unresolved external symbol wx_zlib_inflateSetDictionary referenced in function "public: bool __cdecl wxZlibInputStream::SetDictionary(char const *,unsigned __int64)" ([email protected]@@[email protected]) fierycsiatom L:\JDF\CSIAtom\source\AtomMain\project\VC14\wxbase311ud.lib(zstream.obj)
Error LNK2019 unresolved external symbol wx_zlib_inflateReset referenced in function "public: bool __cdecl wxZlibInputStream2::Open(class wxInputStream &)" ([email protected]@@[email protected]@@Z) fierycsiatom L:\JDF\CSIAtom\source\AtomMain\project\VC14\wxbase311ud.lib(zipstrm.obj)
Error LNK2019 unresolved external symbol wx_zlib_inflateInit2_ referenced in function "private: void __cdecl wxZlibInputStream::Init(int)" ([email protected]@@[email protected]) fierycsiatom L:\JDF\CSIAtom\source\AtomMain\project\VC14\wxbase311ud.lib(zstream.obj) 1
Error LNK2019 unresolved external symbol wx_zlib_inflate referenced in function "protected: virtual unsigned __int64 __cdecl wxZlibInputStream::OnSysRead(void *,unsigned __int64)" ([email protected]@@[email protected]) fierycsiatom L:\JDF\CSIAtom\source\AtomMain\project\VC14\wxbase311ud.lib(zstream.obj) 1

can anyone help in that?
Regards
Kunal

Re: wxZlibInputStream Errors with wxwidget3.1.1

Posted: Tue Dec 04, 2018 3:43 pm
by ONEEYEMAN
Hi,
Are you using the same compiler for the build?
Are you building from the IDE or command prompt?

Thank you.

Re: wxZlibInputStream Errors with wxwidget3.1.1

Posted: Tue Dec 04, 2018 4:34 pm
by doublemax
Maybe you just forgot to add wxzlibd.lib to the Debug configuration?