Setting up wxWidget on msw 2008

Do you have a question about makefiles, a compiler or IDE you are using and need to know how to set it up for wxWidgets or why it doesn't compile but other IDE's do ? Post your questions here.
Post Reply
lian82
In need of some credit
In need of some credit
Posts: 2
Joined: Mon Dec 29, 2008 10:30 am

Setting up wxWidget on msw 2008

Post by lian82 » Mon Dec 29, 2008 11:20 am

Hi

I'm having problems setting up wxWidget on msw 2008 on a windows xp sp2 machine.
I'm pretty sure i've done everything the guide said, but as i get these erros something must be wrong.

Check out the buildlog for errors.
http://74.63.89.107/cpp/BuildLog.htm


Thanks

User avatar
tierra
Site Admin
Site Admin
Posts: 1340
Joined: Sun Aug 29, 2004 7:14 pm
Location: Salt Lake City, Utah, USA
Contact:

Post by tierra » Mon Dec 29, 2008 5:32 pm

Looks like you're trying to link in both the Unicode and ANSI versions of the library at the same time. You need to only link in one or the other, not both.

lian82
In need of some credit
In need of some credit
Posts: 2
Joined: Mon Dec 29, 2008 10:30 am

Post by lian82 » Thu Jan 01, 2009 3:45 pm

Thanks, i tried linking to just one, but i keep getting errors.

I also tried compiling some of the samples under the wxwidget folder, but i keep getting this error.

include\wx/chkconf.h(1004) : fatal error C1189: #error : "wxUSE_CRASHREPORT requires wxUSE_ON_FATAL_EXCEPTION"

xmueller
Earned a small fee
Earned a small fee
Posts: 13
Joined: Mon May 25, 2009 8:13 pm

Post by xmueller » Tue May 26, 2009 11:37 pm

did you set

wxUSE_ON_FATAL_EXCEPTION

to 1 in setup.h ?

the error seems pointing to this...

Post Reply