Trying to post

The Forum Rules, general FAQ and questions or comments about the forum are posted here.
Post Reply
zbyna
In need of some credit
In need of some credit
Posts: 3
Joined: Mon Apr 13, 2020 11:54 pm

Trying to post

Post by zbyna » Tue May 05, 2020 11:52 pm

Hello,
I am trying to post my first topic "FIx CodeLite IDE 13.0.7 + wxWidgets 3.1.3 + mingw64(gcc 9.2.0)" in "Compiler / Linking / IDE Related" but my post is treating as spam. I tried to contact administrators two weeks ago (post is saved as a draft) - no luck and no response so far. Any hints on how to draw attention? Thanks.

User avatar
doublemax
Moderator
Moderator
Posts: 14952
Joined: Fri Apr 21, 2006 8:03 pm
Location: $FCE2

Re: Trying to post

Post by doublemax » Wed May 06, 2020 5:57 am

Did your code get rejected by a moderator or immediately by the forum software itself? In the latter case try not to include any links in your post.
Use the source, Luke!

zbyna
In need of some credit
In need of some credit
Posts: 3
Joined: Mon Apr 13, 2020 11:54 pm

Re: Trying to post

Post by zbyna » Thu May 07, 2020 11:09 pm

Thanks for the response.

Forum itself: Forbidden. Message seems to be spam.

My post contains two images - links to

Code: Select all

i.imgur.com
now. I remove 5 links, but I still have not been allowed to post due to the same reason.

User avatar
doublemax
Moderator
Moderator
Posts: 14952
Joined: Fri Apr 21, 2006 8:03 pm
Location: $FCE2

Re: Trying to post

Post by doublemax » Thu May 07, 2020 11:17 pm

Sorry, there is nothing i can do about this message and i also don't what the exact criteria are that trigger that error.

Try using the forum function to embed images (2 max).
Use the source, Luke!

zbyna
In need of some credit
In need of some credit
Posts: 3
Joined: Mon Apr 13, 2020 11:54 pm

Re: Trying to post

Post by zbyna » Fri May 08, 2020 10:56 pm

OK.
  • 1st attempt: two images inserted using:

    Code: Select all

    [img]https://i.imgur.com/a3WMoaT.png[/img]
    does not work

  • 2nd attempt two images inserted as an attachment:

    Code: Select all

    [attachment=0]codelite_2020-04-14_03-42-43.png[/attachment]
    - does not work:
Still, the same issue: "Forbidden. Message seems to be spam."

I am giving up.

DavidHart
Site Admin
Site Admin
Posts: 3987
Joined: Thu Jan 12, 2006 6:23 pm
Location: IoW, UK

Re: Trying to post

Post by DavidHart » Sat May 09, 2020 6:47 am

Hi,

I don't know why you've had a problem either. But putting the 'imgur' image inside code-tags did succeed in this thread, so presumably you could do the same in the codelite thread.

Regards,

David

Post Reply