software of forum dislike links with parenthesis Topic is solved

The Forum Rules, general FAQ and questions or comments about the forum are posted here.
Post Reply
lukas0815
In need of some credit
In need of some credit
Posts: 6
Joined: Thu Sep 03, 2009 10:00 am

software of forum dislike links with parenthesis

Post by lukas0815 » Tue Oct 13, 2009 11:27 am

Hello,

I had a problem with a link. When I put a special link in the message here in the forum, the whole message disappear, but when I click edit or quote, I get the message in the editor. Is this a feature or a bug?

Best regards
lukas0815

PS: in next post I will show such a blank post, use quote and you will see the message!

PPS: At least Opera 10, IE7 and Firefox 3 are suffering from links with parenthesis.
Last edited by lukas0815 on Tue Oct 13, 2009 11:41 am, edited 1 time in total.

lukas0815
In need of some credit
In need of some credit
Posts: 6
Joined: Thu Sep 03, 2009 10:00 am

Post by lukas0815 » Tue Oct 13, 2009 11:28 am


lukas0815
In need of some credit
In need of some credit
Posts: 6
Joined: Thu Sep 03, 2009 10:00 am

Post by lukas0815 » Tue Oct 13, 2009 11:28 am

This messages is shown, but the link does not work:

text for link

Jorg
Moderator
Moderator
Posts: 3971
Joined: Fri Aug 27, 2004 9:38 pm
Location: Delft, Netherlands
Contact:

Post by Jorg » Tue Oct 13, 2009 12:40 pm

It is a known issue, unfortunately I do not have the time right now to look into that. I think there is an exception being thrown in the mechanism that generates the post, which will leave the message body empty.

With regards,
- Jorgen
Forensic Software Engineer
Netherlands Forensic Insitute
http://english.forensischinstituut.nl/
-------------------------------------
Jorg's WasteBucket
http://www.xs4all.nl/~jorgb/wb

Post Reply