Page 3 of 3

Crash - possible path problems?

Posted: Thu Jun 23, 2005 4:34 pm
by theWolf
Hello Upcase,

Looks like you are making great progress. :D

I created a new project thus:
Project Options
Project output - Output creates a wxDialog
Code options - Generate XRC code (both radios checked)

Projectname: R1
Output path : c:\Projects\wx\rapid\r1
Author: theWolf

Selected "File|generate code"

CRASH :o

(Rapid created another folder under the one I had wanted
"c:\Projects\wx\rapid\r1\r1" - the errors reported before the program exited were; a general protection fault, and could not find the path to the header file r1.h)

I tried another attempt where I saved the project before selecting "File|generate code" - result was a single error: can't find path but no general protection fault. The program exited here too.


I hope this feedback helps. :)

Best regards.

Posted: Fri Jun 24, 2005 6:55 am
by upCASE
Hi!
Thanks for your reply, I'll check that!

It's a bit strange though... Try the following:
1. Enter an output path
2. enter a projectname

wxRapid should then create a dir like PATH\PROJECTNAME and be able to work on it.

Dont start on Win98

Posted: Fri Jun 24, 2005 9:09 am
by GeraldG
Hi upCASE,

very good project.
But the new version 0.9.1 doesnt show if started on Win98SE.
The process runs (pview) but no windows displayed (only short).

Posted: Fri Jun 24, 2005 9:31 am
by upCASE
Hi!
Checking right now (glad I got my Virtual PC :D). Hang on..

EDIT: You're right :shock: :shock: :shock:
Seems like a problem with the docking windows... I'm trying to get rid of it and put out a new version soon.

Posted: Fri Jun 24, 2005 10:53 am
by upCASE
Ok!
So, this was a really really weird bug...
It was in no way related to the docking windows like I thought at first, but to the code view windows. I used to create the window on startup and hide them for fast display later on if needed. Creating these windows in fact lead to not showing the main frame. To be honest I don't know why...

Anyway: I fixed that bug and tested it on Windows 98SE (Virtual PC). Cross fingers that it works now :D
New setup, as usual: http://www.upcase.de/stuff/wxRapid_setup.exe

Posted: Fri Jun 24, 2005 12:37 pm
by GeraldG
Have tested the new version on win98se, it the same. Windows not visible.

have you packed the new .exe? Because .exe from yesterday:

wxRapid.exe 1.641.873, 23.06.2005, 10:49

Posted: Fri Jun 24, 2005 12:51 pm
by upCASE
Hi!
Oh, oh, oh.... stupid upCASE made a stupid mistake...

No, really, the setup is f** up. The whole thing won't generate a line of code, juts because I messed it up... Give me some time, I'll repack and update the setup. I'll post when I'm done.

Posted: Fri Jun 24, 2005 2:24 pm
by upCASE
Ok...
Now, I hope for the last time :D, an updated setup was uploaded. I just tested it, downloaded it to my Windows 98SE machine, installed it and it seems to work.

Have fun and a nice weekend!

Posted: Fri Jun 24, 2005 3:24 pm
by GeraldG
Yes, now it works on Win98 too. Thanks

Posted: Fri Jun 24, 2005 3:37 pm
by upCASE
GeraldG wrote:Yes, now it works on Win98 too. Thanks
Phew... :D
Glad to hear that!

Same procedure as every friday: Off for the weekend. Feel free to post your comments, I may observe them, but it's more likely that I won't answer till monday and bugfixes won't be released over the weekend.
As I'm on a trip to London next week, a new version is more likely to come out next month.

Posted: Fri Jun 24, 2005 7:23 pm
by Chr
on the right side, down, the control in which you can set the properties of a e.g. button. Which control is it??

Posted: Sat Jun 25, 2005 12:40 pm
by jms
That would be wxPropertyGrid.

Posted: Mon Jul 25, 2005 5:21 pm
by Game_Ender
How is this project comming?

Posted: Tue Jul 26, 2005 6:12 am
by upCASE
Hi!
At the moment I'm pretty busy with other things and don't have the time for developing it any further. When there's time, there will be an update. There still is much on my todo list :D