Error multiple definition of Topic is solved

If you are using the main C++ distribution of wxWidgets, Feel free to ask any question related to wxWidgets development here. This means questions regarding to C++ and wxWidgets, not compile problems.
Post Reply
barbarello
Earned some good credits
Earned some good credits
Posts: 113
Joined: Sat Jan 07, 2006 7:22 pm
Location: Grenoble (FRANCE)

Error multiple definition of

Post by barbarello » Sat Feb 18, 2006 8:19 pm

compiling return this:

(It is not a problem of configuration)
-------------- Build: wxRelease in 2CPP ---------------
Linking executable: wx_static_r.exe
wx_static_r\main.o:main.cpp:(.text+0x0): multiple definition of `wxCreateApp()'
wx_static_r\FRAME.o:FRAME.cpp:(.text+0x0): first defined here
wx_static_r\main.o:main.cpp:(.text+0xaa): multiple definition of `wxGetApp()'
wx_static_r\FRAME.o:FRAME.cpp:(.text+0xaa): first defined here
wx_static_r\main.o:main.cpp:(.text+0xb4): multiple definition of `[email protected]'
wx_static_r\FRAME.o:FRAME.cpp:(.text+0xb4): first defined here
wx_static_r\main.o:main.cpp:(.bss+0x0): multiple definition of `wxTheAppInitializer'
wx_static_r\FRAME.o:FRAME.cpp:(.bss+0x0): first defined here
wx_static_r\DIAG.o:DIAG.cpp:(.text+0x0): multiple definition of `wxCreateApp()'
wx_static_r\FRAME.o:FRAME.cpp:(.text+0x0): first defined here
wx_static_r\DIAG.o:DIAG.cpp:(.text+0xaa): multiple definition of `wxGetApp()'
wx_static_r\FRAME.o:FRAME.cpp:(.text+0xaa): first defined here
wx_static_r\DIAG.o:DIAG.cpp:(.text+0xb4): multiple definition of `[email protected]'
wx_static_r\FRAME.o:FRAME.cpp:(.text+0xb4): first defined here
wx_static_r\DIAG.o:DIAG.cpp:(.bss+0x30): multiple definition of `wxTheAppInitializer'
wx_static_r\FRAME.o:FRAME.cpp:(.bss+0x0): first defined here
collect2: ld returned 1 exit status
Process terminated with status 1 (0 minutes, 7 seconds)
Anyone can help me I don't understand.

To explain I try to compile 4 files (I'm newbie)
1 .h
3 .cpp

My code is ok if I use only 1 file CPP....
Last edited by barbarello on Mon Feb 20, 2006 9:36 am, edited 1 time in total.

barbarello
Earned some good credits
Earned some good credits
Posts: 113
Joined: Sat Jan 07, 2006 7:22 pm
Location: Grenoble (FRANCE)

Post by barbarello » Sat Feb 18, 2006 9:05 pm

OK IMPLEMENT_APP was not in the right place !

It works now

eco
Filthy Rich wx Solver
Filthy Rich wx Solver
Posts: 203
Joined: Tue Aug 31, 2004 7:06 pm
Location: Behind a can of Mountain Dew
Contact:

Post by eco » Sun Feb 19, 2006 8:26 am

Might I suggest using a bit more descriptive subject line next time. The forums are also an archive of answers so a descriptive subject helps those searching the forum for pre-existing answers.

barbarello
Earned some good credits
Earned some good credits
Posts: 113
Joined: Sat Jan 07, 2006 7:22 pm
Location: Grenoble (FRANCE)

Post by barbarello » Mon Feb 20, 2006 9:35 am

That's totaly right !

And it may help someone else.

Thanks

Post Reply