wxLOCAL_CONV_ENCODING failed Topic is solved

If you are using the main C++ distribution of wxWidgets, Feel free to ask any question related to wxWidgets development here. This means questions regarding to C++ and wxWidgets, not compile problems.
Post Reply
MoonKid
Ultimate wxWidgets Guru
Ultimate wxWidgets Guru
Posts: 543
Joined: Wed Apr 05, 2006 9:39 am
Contact:

wxLOCAL_CONV_ENCODING failed

Post by MoonKid » Sun Oct 10, 2010 12:06 pm

I updated to current SVN and getting now this messgae while starting my application.

How can I solve this problem?
Attachments
charset.jpg

User avatar
xaviou
Super wx Problem Solver
Super wx Problem Solver
Posts: 429
Joined: Mon Aug 21, 2006 3:18 pm
Location: Annecy - France
Contact:

Post by xaviou » Sun Oct 10, 2010 1:26 pm

Hi

You can replace the "wxLOCALE_CONV_DEFAULT" by one of the following values :
- wxLOCALE_LOAD_DEFAULT
- wxLOCALE_DONT_LOAD_DEFAULT
These values tell wxWidgets to (or tell wxWidgets to not) load the message catalog containing the translations of standard wxWidgets messages.

Regards

Xav'
My wxWidgets stuff web page : [email protected]'s wxStuff

MoonKid
Ultimate wxWidgets Guru
Ultimate wxWidgets Guru
Posts: 543
Joined: Wed Apr 05, 2006 9:39 am
Contact:

Post by MoonKid » Mon Oct 11, 2010 6:45 am

Ok, this work for the first time.

But there is a logical problem.

The in-build (in the code) language is english. There is a german dictionary. And the default language of OS is german.

But if I say DEFAULT_LANGUAGE it doesn't use the german dict. It use the in-build english.

But the doc says it should select the OS language.

Post Reply