Search found 606 matches

by eranif
Fri Apr 18, 2014 12:44 pm
Forum: Platform Related Issues
Topic: What debugger do you use under OS X ?
Replies: 9
Views: 3102

Re: What debugger do you use under OS X ?

EDIT2 : forgotten : and good luck for your LLDB interfacing in CodeLite, Eranif Thanks The plugin is ready for testing on OSX/Linux. If you want a bundle of codelite with the plugin included drop me a message. Here is a screenshot on it looks while debugging a small wxWidgets application on OSX htt...
by eranif
Mon Mar 24, 2014 1:23 pm
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: wxWidgets 3.0.0 Compile Errors on CodeLite 5.4 (GCC 4.8.1)
Replies: 7
Views: 6714

Re: wxWidgets 3.0.0 Compile Errors on CodeLite 5.4 (GCC 4.8.

It seems as if wx-config is not in your path. (which is installed by codelite under the same installation path where codelite is installed) Did you change any of the environment variables? Usually this is done from Settings -> environment variables Can you please paste the content of the environment...
by eranif
Wed Mar 19, 2014 12:11 pm
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: wxWidgets 3.0.0 Compile Errors on CodeLite 5.4 (GCC 4.8.1)
Replies: 7
Views: 6714

Re: wxWidgets 3.0.0 Compile Errors on CodeLite 5.4 (GCC 4.8.

Start by this: - Uninstall CodeLite - Manually delete the folder %APPDATA%\CodeLite - Also recommended to delete the installation folder of CodeLite (usually it is under C:\Program Files (x86)\CodeLite) Now, the best way to start with CodeLite and wxWidgets is to download all the binaries from CodeL...
by eranif
Wed Mar 12, 2014 12:08 pm
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: wxWidgets 3.0.0 Compile Errors on CodeLite 5.4 (GCC 4.8.1)
Replies: 7
Views: 6714

Re: wxWidgets 3.0.0 Compile Errors on CodeLite 5.4 (GCC 4.8.

How did you build your wxWidgets?
Is it a pre-compiled package? if so, where did you get it from?

Eran
by eranif
Thu Feb 06, 2014 9:12 am
Forum: Platform Related Issues
Topic: What debugger do you use under OS X ?
Replies: 9
Views: 3102

Re: What debugger do you use under OS X ?

Your best bet is gdb 6.3.5 (which is apple build) Other than that, lldb (which is the clang based debugger) is the next generation debugger for OSX Note that I am using gdb 6.3.5 on OSX, until the lldb interface for codelite will be ready :P GDB 6.3.5 works without a problem inside CodeLite IDE, how...
by eranif
Wed Jan 15, 2014 9:15 am
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: compiler errors when using Xcode to compile for iOS device
Replies: 1
Views: 644

Re: compiler errors when using Xcode to compile for iOS devi

I suggest that you post iOS questions on the wx-dev mailing list, or at least on the wx-users mailing list.
Where you will get an answer for this

Eran
by eranif
Wed Jan 15, 2014 6:01 am
Forum: C++ Development
Topic: add button into listbox
Replies: 6
Views: 1508

Re: add button into listbox

Have a look at the dataview example in wxWidgets source tree.
Specifically, you should have a look at this class:

http://docs.wxwidgets.org/stable/classw ... derer.html

Eran
by eranif
Tue Jan 14, 2014 2:49 pm
Forum: C++ Development
Topic: add button into listbox
Replies: 6
Views: 1508

Re: add button into listbox

You should implement this using wxDataViewCtrl with some custom rendering

Eran
by eranif
Tue Jan 14, 2014 10:11 am
Forum: Announcements and Discoveries
Topic: [ANN] CodeLite IDE 5.4 / wxCrafter 1.4 have been released!
Replies: 0
Views: 966

[ANN] CodeLite IDE 5.4 / wxCrafter 1.4 have been released!

Hello all,

I am happy to announce that CodeLite IDE 5.4 and wxCrafter 1.4 have been released.
( both are compiled and using wxWidgets 3.0 )

Here is the announcement post on CodeLite forum:
http://forums.codelite.org/viewtopic.php?f=9&t=2404

Enjoy
by eranif
Mon Jan 13, 2014 12:25 pm
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: Linking Libs multilibs in wxWidgets 3.0
Replies: 6
Views: 2256

Re: Linking Libs multilibs in wxWidgets 3.0

Did you try changing the order of linking?

Try placing html before webview (as the link error comes from the html.so and not from your application):

Code: Select all

$(shell $(WX_TOOL) --debug=yes --libs std,aui, stc, html,webview --unicode=yes);
Eran
by eranif
Thu Dec 19, 2013 8:37 pm
Forum: Platform Related Issues
Topic: wxMSW programs are very slow to start.
Replies: 2
Views: 1647

Re: wxMSW programs are very slow to start.

I encountered this problem a year ago (or maybe more)
I did some reasearch and it turns out to be several factors:

- The fact that I used the monolithic DLL of wxWidgets
- Changes that were made to GCC

I documented the changes for how to properly build wxWidgets on Windows using MinGW here

Eran
by eranif
Thu Dec 19, 2013 8:31 pm
Forum: C++ Development
Topic: STC Marker Appears on Number Line
Replies: 2
Views: 873

Re: STC Marker Appears on Number Line

The way I see it, the error marker is 0xA (=10)
So its mask is 2^10 = 1024 so you should add it to this line:

Code: Select all

SetMarginMask(HNUMBER_MARGIN_ID, ~(1024 | 256 | 512 | 128 | 64 | wxSTC_MASK_FOLDERS));
Eran
by eranif
Mon Dec 16, 2013 11:39 am
Forum: C++ Development
Topic: Ribbon
Replies: 1
Views: 744

Re: Ribbon

It seems that wxRibbonBar *must* have a wxFrame as parent. how did you make this conclustion? the docs says otherwise: http://docs.wxwidgets.org/stable/classwx_ribbon_bar.html#a6315750e24bc9fe498a78c853e286720 When my wxRibbonBar is child of wxMDIParentFrame window, the ribbon is frozen. This usual...
by eranif
Mon Dec 16, 2013 11:34 am
Forum: C++ Development
Topic: how to use the DrawBackground function of wxAuiToolBarArt
Replies: 6
Views: 2596

Re: how to use the DrawBackground function of wxAuiToolBarAr

This is not the correct way of doing this, as T-Rex suggested, you need to subclass from the default art provider and override the "DrawBackground" function: class MyAuiTBArt : public wxAuiDefaultToolBarArt { public: MyAuiTBArt() {} virtual ~MyAuiTBArt() {} // This one is important, without it, it w...
by eranif
Thu Dec 12, 2013 6:18 am
Forum: C++ Development
Topic: wxStyledTextCtrl styling issues
Replies: 3
Views: 2441

Re: wxStyledTextCtrl styling issues

Try adding this to your wxStyledTextCtrl initialization and see if it helps:

Code: Select all

stc->SetProperty(wxT("lexer.cpp.track.preprocessor"), "0");
stc->SetProperty(wxT("lexer.cpp.update.preprocessor"), "0");
Eran