Search found 144 matches

by Tapsa
Tue Mar 12, 2013 8:23 am
Forum: C++ Development
Topic: Problems when trying 2.9.4 after 2.8.12
Replies: 15
Views: 3143

Re: Problems when trying 2.9.4 after 2.8.12

I guess I'll just download latest wxWidgets from time to time to see if the layout bugs get fixed.
by Tapsa
Mon Mar 11, 2013 9:47 pm
Forum: C++ Development
Topic: Problems when trying 2.9.4 after 2.8.12
Replies: 15
Views: 3143

Re: Problems when trying 2.9.4 after 2.8.12

I do consider that as a regression, but if nobody cares, then it's not worth ticketing it. I'll just stick with 2.8.12 until Windows stops supporting it. The font size increased from 8 to 9 pixels in height and probably in width a bit too. There must be a way to change it anyway. http://users.metrop...
by Tapsa
Mon Mar 11, 2013 8:31 pm
Forum: C++ Development
Topic: Problems when trying 2.9.4 after 2.8.12
Replies: 15
Views: 3143

Re: Problems when trying 2.9.4 after 2.8.12

There is a clear difference as you can see from these screenshots. Everything that fitted nicely in 2.8.12, don't fit anymore in 2.9.4 (in my own program). http://users.metropolia.fi/~mikkotp/BorderBugCompare.png :D Haha, got border drawing error in sample\widgets I compiled straight with the makefi...
by Tapsa
Mon Mar 11, 2013 6:59 pm
Forum: C++ Development
Topic: Problems when trying 2.9.4 after 2.8.12
Replies: 15
Views: 3143

Re: Problems when trying 2.9.4 after 2.8.12

Well, do I need to demonstrate more the fact that borders disappear or not?
There are dozens of situations when borders disappear.
It seems to happen under scrolling sections and inside static boxes.
And why did the style change from 2.8.12 to 2.9.4?
by Tapsa
Mon Mar 11, 2013 6:23 pm
Forum: C++ Development
Topic: Problems when trying 2.9.4 after 2.8.12
Replies: 15
Views: 3143

Re: Problems when trying 2.9.4 after 2.8.12

I'll try that. The border problem appears only if I use 2.9.4 and compile resources.rc which gives a ton better graphics than if I don't include it. Are there other ways to get better graphics than having a .rc file with this line? #include "wx/msw/wx.rc" Using this rc file gives different graphics ...
by Tapsa
Mon Mar 11, 2013 4:50 pm
Forum: C++ Development
Topic: Problems when trying 2.9.4 after 2.8.12
Replies: 15
Views: 3143

Re: Problems when trying 2.9.4 after 2.8.12

I did the minimal sample. Where do I upload it? If you can download it from MediaFire, here it is: http://www.mediafire.com/file/r1c8f90m3g6epp7/wxMinimalTapsas.zip Only thing you'd need to change is the wxWidgets path in the bat file. It has 6 files and 1 folder (empty txt): AppIcon.ico buildDebug....
by Tapsa
Sun Mar 10, 2013 10:31 am
Forum: C++ Development
Topic: Problems when trying 2.9.4 after 2.8.12
Replies: 15
Views: 3143

Re: Problems when trying 2.9.4 after 2.8.12

Well on my computer, the whole style of my program changes when I move from 2.8.12 to 2.9.4 Apparently that demo doesn't even compile with 2.9.4. Only with 2.8.12. I'll expand that minimal sample and see if my problems remain. It seems that I haven't used DECLARE_EVENT_TABLE things in my own project...
by Tapsa
Sun Mar 10, 2013 9:41 am
Forum: C++ Development
Topic: Problems when trying 2.9.4 after 2.8.12
Replies: 15
Views: 3143

Re: Problems when trying 2.9.4 after 2.8.12

I'm using wxMSW. (Windows 7 64-bit Home Premium Service Pack 1) After the message box is closed, the focus is set to the box that launched it. The focus goes back as I have ordered, but the cursor disappears and no text can be visibly selected in that box. What's minimal sample? Can I use this as ba...
by Tapsa
Thu Mar 07, 2013 6:29 pm
Forum: C++ Development
Topic: Problems when trying 2.9.4 after 2.8.12
Replies: 15
Views: 3143

Problems when trying 2.9.4 after 2.8.12

Is wxWidgets still actively developed? None of my problems appeared in 2.8.12. Error 1: When I check the value of a custom wxTextCtrl in my own focus event handler, that shows a popup if the value is wrong, cursor disappears from the text control and it cannot be gotten back before I correct the val...
by Tapsa
Sun Nov 18, 2012 7:33 am
Forum: C++ Development
Topic: Eventhandler messing things up(?) wxWidgets 2.8.12
Replies: 2
Views: 1071

Re: Eventhandler messing things up(?) wxWidgets 2.8.12

Well thank you, that certainly solved my problem.
by Tapsa
Sat Nov 17, 2012 10:12 pm
Forum: C++ Development
Topic: Eventhandler messing things up(?) wxWidgets 2.8.12
Replies: 2
Views: 1071

Eventhandler messing things up(?) wxWidgets 2.8.12

I have these classes and stuff: class TextCtrl_Short: public wxTextCtrl { public: TextCtrl_Short(wxWindow *parent): wxTextCtrl(parent, wxID_ANY, "0", wxDefaultPosition, wxSize(0, 20)) { Container = NULL; SetBackgroundColour(wxColour(210, 230, 255)); Connect(GetId(), wxEVT_KILL_FOCUS, wxFocusEventHan...
by Tapsa
Thu Sep 06, 2012 4:04 pm
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: CMake not finding wxWidgets 2.9.4
Replies: 2
Views: 4046

Re: CMake not finding wxWidgets 2.9.4

Well here are the CMake lines I use to get wxWidgets into my program: find_package(wxWidgets COMPONENTS adv core base REQUIRED) include( "${wxWidgets_USE_FILE}" ) target_link_libraries(AdvancedGenieEditor2 ${wxWidgets_LIBRARIES} genieutils) Has the way to include wxWidgets in CMake lists changed? In...
by Tapsa
Thu Sep 06, 2012 1:05 pm
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: CMake not finding wxWidgets 2.9.4
Replies: 2
Views: 4046

CMake not finding wxWidgets 2.9.4

So I recently decided to again test the latest development version of wxWidgets. I have the latest stable MinGW and CMake installed, but for some reason I get this error: CMake Error at C:/Program Files (x86)/CMake 2.8/share/cmake-2.8/Modules/FindPackageHandleStandardArgs.cmake:97 (MESSAGE): Could N...
by Tapsa
Wed Jun 20, 2012 6:32 pm
Forum: C++ Development
Topic: wxFileConfig reading problem
Replies: 4
Views: 1401

Re: wxFileConfig reading problem

Thanks :D that's the obvious error. It's fixed now.
by Tapsa
Wed Jun 20, 2012 6:10 pm
Forum: C++ Development
Topic: wxFileConfig reading problem
Replies: 4
Views: 1401

Re: wxFileConfig reading problem

Yes, it's not the problem. The data from config thing gets to where I want it. But it does not want to read it from the file and instead uses the default values I have set. Are there some obvious errors I am not seeing?