Search found 89 matches

by qgranfor
Thu Dec 29, 2005 7:37 pm
Forum: C++ Development
Topic: when UDP in wxWidgets?
Replies: 7
Views: 1559

If you just want UDP you might want to look into RakNet cross-platform libarary. It's very much in active development, very easy to use and has options to help with the pitfalls of UDP such as packet ordering and reliable transmission.
by qgranfor
Wed Dec 28, 2005 3:17 pm
Forum: C++ Development
Topic: wxListCtrl w/ checkbox
Replies: 11
Views: 2839

by qgranfor
Tue Dec 13, 2005 2:11 pm
Forum: General Development
Topic: My app dies during image display after move to 2.6.2
Replies: 1
Views: 726

When I build for release...it works. So, my bad on linking against wrong dll most likely. :oops:
by qgranfor
Mon Dec 12, 2005 3:38 pm
Forum: General Development
Topic: wxwidgets with ogre3d
Replies: 5
Views: 1392

http://www.ogre3d.org/phpBB2/viewtopic. ... sc&start=0 This thread has a bit more up to date wxogre widget.
by qgranfor
Fri Dec 09, 2005 5:48 pm
Forum: General Development
Topic: wxwidgets with ogre3d
Replies: 5
Views: 1392

Well, not sure how much help I'd be as I don't use this code (I'm having two seperate apps communicate via Raknet in my case). But what kind of errors are you getting?
by qgranfor
Fri Dec 09, 2005 12:39 am
Forum: General Development
Topic: My app dies during image display after move to 2.6.2
Replies: 1
Views: 726

My app dies during image display after move to 2.6.2

The following code used to run fine off a devpak build of 2.6.1 under windows. It still runs fine under linux 2.6.2 on a amd64. Therefore I figure I messed up my build of the 2.6.2 library. I'm using upcase's utility to build the lib and compiles/links fine....but I abend in dynarray.h line WX_DEFIN...
by qgranfor
Mon Dec 05, 2005 8:08 pm
Forum: General Development
Topic: wxwidgets with ogre3d
Replies: 5
Views: 1392

Check out wxOgre widget in the Ogre WIKI. Also, you can check out Ogre Toolbox which includes sourcecode of embedding Ogre into wxwidgets.
by qgranfor
Fri Nov 11, 2005 9:12 pm
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: Link issue after moving to 2.6.2
Replies: 2
Views: 888

Installed and linked against NinjaNL's Devpak.....and it's working now I guess. :?
by qgranfor
Thu Nov 10, 2005 2:11 pm
Forum: Platform Related Issues
Topic: build once, run anywhere?
Replies: 9
Views: 1840

Well, my current project is around 115,000 lines of code which was developed all under windows XP and it took me about a day and a half to get it compiling and working under Linux 64-bit. That also included getting the 3-4 other SDK's built and installed under Linux that I hadn't gotten around to do...
by qgranfor
Wed Nov 09, 2005 10:56 pm
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: Link issue after moving to 2.6.2
Replies: 2
Views: 888

](*,)
by qgranfor
Thu Nov 03, 2005 9:52 pm
Forum: Open Discussion
Topic: Very Frustrated with wxWidgets.
Replies: 42
Views: 8085

Well, the one thing that is getting me is trying to find a nice ide for wxWidgets. I played with Delphi 18 months ago and that had to be the easiest gui making application I have ever seen. So, I have tried all of the free helper apps on listed on the site and each one is nice in its own way but no...
by qgranfor
Mon Oct 31, 2005 11:36 pm
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: Link issue after moving to 2.6.2
Replies: 2
Views: 888

Link issue after moving to 2.6.2

Setup the compile with mingw32/msys ../configure --enable-odbc --enable-gui --with-opengl MONOTLITHIC=1 BUILD=release make Compiled fine.......moved the lib to codeblocks dir's and rebuilt my entire app against the new version of wxWidgets only to get the following errors. undefined reference to 'wx...
by qgranfor
Sun Aug 21, 2005 11:49 pm
Forum: C++ Development
Topic: wxPropertyGrid not displaying correctly
Replies: 2
Views: 681

There aren't any sizers on my frame, but just for kicks on your suggestion I added one to see if it changed at all. Seems to have no effect. I've installed different video drivers and tried on my Laptop too but it acts the same on all the platforms so I must simply be doing sumthing weird with my co...
by qgranfor
Sat Aug 20, 2005 9:54 pm
Forum: C++ Development
Topic: wxPropertyGrid not displaying correctly
Replies: 2
Views: 681

wxPropertyGrid not displaying correctly

I'm trying to implement wxPropertryGrid control into my win32 application and am having trouble with the data within the control not showing up properly. I'm using wx2.6.1, gcc, windows xp and wxPropertyGrid 1.0.5 for my code. Code as follows: pg = new wxPropertyGrid( this, -1, wxPoint(10,10), wxSiz...
by qgranfor
Sat Aug 20, 2005 7:46 pm
Forum: C++ Development
Topic: floating point spin control
Replies: 3
Views: 666

I use John Labenski's real spin control in wx2.6.1 in msw and it works great. It's available under wxthings at http://www.lehigh.edu/~jrl1/ website. This is the newest version of the control I believe.