Search found 99 matches

by Tony0945
Mon Oct 19, 2015 2:57 pm
Forum: C++ Development
Topic: sizer won't expand buttons [solved]
Replies: 4
Views: 842

Re: sizer won't expand buttons

Thank you Gentlemen. Changing proportion to 1 from 0 and adding wxALL to the flags did not change anything. Making the proportions uneven was worse. Commenting out the whole code section had no effect either.
by Tony0945
Sat Oct 17, 2015 8:38 pm
Forum: C++ Development
Topic: sizer won't expand buttons [solved]
Replies: 4
Views: 842

sizer won't expand buttons [solved]

I have a Frame with six buttons on the left and a picture on the right. It looks correct when first launched but when maximized, all the buttons and the picture stay the same size. ////GUI Items Creation End wxBoxSizer *WxBoxSizer1 = new wxBoxSizer(wxVERTICAL); WxBoxSizer1->Add(RecordingsListButton,...
by Tony0945
Mon Jul 27, 2015 12:07 am
Forum: C++ Development
Topic: Trying send wake on lan, program faults out [SOLVED]
Replies: 4
Views: 878

Re: Trying send wake on lan, program faults out

I found an identical post in German from 2009. Nobody answered it. I have found the answers and here they are. The Initialize call is not needed for a single threaded operation. One problem was sending to LocalAddress. Once I set .Hostname to the hostname, Windows Firewall popped up a box asking if ...
by Tony0945
Sat Jul 25, 2015 10:55 pm
Forum: C++ Development
Topic: Trying send wake on lan, program faults out [SOLVED]
Replies: 4
Views: 878

Re: Trying send wake on lan, program faults out

It wouldn't compile until I made it 'wxSocketBase::Initialize'. Then it compiled but had the same run time fault.
by Tony0945
Sat Jul 25, 2015 9:35 pm
Forum: C++ Development
Topic: Trying send wake on lan, program faults out [SOLVED]
Replies: 4
Views: 878

Trying send wake on lan, program faults out [SOLVED]

I'm just trying to send the wake on lan packet to a selected mac address one time. But when it runs, the program faults. void wakeonlanDlg::SendMagicPacket(wxLongLong mac) { unsigned char buffer[BUFFER_SIZE]; int i; wxIPV4address LocalAddress; LocalAddress.AnyAddress(); LocalAddress.Hostname(_("255....
by Tony0945
Sat Apr 25, 2015 12:53 am
Forum: Component Writing
Topic: Using Mouse events from base class
Replies: 8
Views: 3809

Re: Using Mouse events from base class

Reinstalled wxDev-C++ and now it works for me,too.
by Tony0945
Fri Apr 24, 2015 8:15 pm
Forum: Component Writing
Topic: Using Mouse events from base class
Replies: 8
Views: 3809

Re: Using Mouse events from base class

I compiled your sample under Linux with 2.9.5, it works fine. So, if it works under windows with 3.0.2(?) and works under Linux with 2.9.5, but doesn't work under windows with 2.9.3, then there is a very strong probability that it is a bug in 2.9.3 I'm going to mark this as solved and see about maki...
by Tony0945
Fri Apr 24, 2015 3:40 pm
Forum: Component Writing
Topic: Using Mouse events from base class
Replies: 8
Views: 3809

Re: Using Mouse events from base class

I built your working sample, only changing the full path name of sample.xpm, and it didn't work. There is no reaction at all to the mouse in the custom controls. Since I'm sure it works on your system, it must be a bug. I built and ran this on Windows XP with wxWidgets 2.9.3 On what platform and ver...
by Tony0945
Thu Apr 23, 2015 11:43 pm
Forum: Component Writing
Topic: Using Mouse events from base class
Replies: 8
Views: 3809

Re: Using Mouse events from base class

class wxDragControl : public wxControl { public: wxDragControl(wxWindow * parent, wxWindowID id, const wxPoint &pos=wxDefaultPosition, const wxSize& size=wxDefaultSize, long style=0, const wxValidator &validator=wxDefaultValidator, const wxString &name=wxControlNameStr); virtual ~wxDragControl(); v...
by Tony0945
Thu Apr 23, 2015 5:06 pm
Forum: Component Writing
Topic: Using Mouse events from base class
Replies: 8
Views: 3809

Using Mouse events from base class

I have a generic base class. It handles mouse events. For testing purposes, I put a wxMessageBox in the nandler to Left Mouse Down to indicate if the handler is being reached. If I use the base class, the message box pops up, but if I use a class derived from it, no box pops up when I put the left m...
by Tony0945
Fri Jun 20, 2014 1:16 am
Forum: wxDev-C++
Topic: Can't run from menu or F9 or control-F10 [SOLVED]
Replies: 2
Views: 1668

Re: Can't run from menu or F9 or control-F10 [SOLVED]

Thanks. It turns out that the total path is apparently too long. I've always kept my project directories in a folder under "My Computer". I moved the folder to the top level of C: and everything started working. I don't really understand why, but that did it.
by Tony0945
Mon Jun 16, 2014 10:16 pm
Forum: wxDev-C++
Topic: Can't run from menu or F9 or control-F10 [SOLVED]
Replies: 2
Views: 1668

Can't run from menu or F9 or control-F10 [SOLVED]

I thought that the exe was unloadable, but then I had this problem with all the projects. I had installed multiple versions of wxwidgets and also codeblocks. I uninstalled wxDevcpp and codeblocks and all the wxwidget versions. I sent C:\Project Files/DEV-CPP to the recycle bin. I scrubbed the regist...
by Tony0945
Tue Feb 18, 2014 7:20 pm
Forum: wxDev-C++
Topic: Need help installing 3.0.0
Replies: 0
Views: 1522

Need help installing 3.0.0

I've been trying for the last five hours to install wxwidgets 3.0.0. I downloaded and built it per the sourceforge instructions. I then copied libraries and altered the directory tab in wx-dev-c++. I kept getting errors of duplicate definitions in the linker. I then made a devpack and installed it. ...
by Tony0945
Tue Nov 12, 2013 4:51 pm
Forum: wxDev-C++
Topic: Creating a debug build
Replies: 0
Views: 1278

Creating a debug build

I would like to step into the wxMSW code for debugging. Under Tools->Compiler Options->wxwidgets if I check "Debug Build" I get this error "cannot find -lwxmsw29ud" and this error "cannot find -lwxmsw29ud_gl" when building the executable. Obviously, I need to build the libraries with the debug optio...
by Tony0945
Tue Nov 05, 2013 5:15 pm
Forum: Platform Related Issues
Topic: Custom control always paints background in Linux only
Replies: 3
Views: 1476

Re: Custom control always paints background in Linux only

Unfortunately, that rips a hole through not only the Custom Control but through the underlaying Frame into the application beneath. I want the frame's background to show, but not the Panel's. i.e. the panel should be transparent. I tried calling SetBackgroundColour(wx*TRANSPARENT) but that had no ef...