Search found 19 matches

by Giulio20000
Sat May 10, 2008 4:13 pm
Forum: C++ Development
Topic: Regarding checkbox in a treeCtrl
Replies: 5
Views: 1581

Found problem

Hi,

I found the problem in the code. I had a wrong setting for the setImage parameter in the AppendItem. After setting it to -1 it works.

thanks,
Giulio
by Giulio20000
Sat May 10, 2008 4:12 pm
Forum: C++ Development
Topic: Possible bug in wxTreeCtrl
Replies: 1
Views: 565

found problem

Hi,

I found the problem in my code. Had nothing to do with the image set at a given time. I had mistake in the AppendItem() method for the selImage parameter. After setting it to -1 it works.

Thanks,
Giulio
by Giulio20000
Sat May 10, 2008 3:27 pm
Forum: C++ Development
Topic: Possible bug in wxTreeCtrl
Replies: 1
Views: 565

Possible bug in wxTreeCtrl

Hi, I need a tree control with checkboxes and after browsing a bit the wxWidgets documentation and the forum I tried to implement it using the image. Just as it is suggested here: http://forums.wxwidgets.org/viewtopic.php?t=18901&highlight=wxtreectrl+checkbox I think that method brings out a bug of ...
by Giulio20000
Sat May 10, 2008 3:23 pm
Forum: C++ Development
Topic: Regarding checkbox in a treeCtrl
Replies: 5
Views: 1581

Not working

Hello Aidan, the method you are proposing is not working. I have just implemnted it but it breaks down very easily. You just play a bit and eventually the image shown for the item does not correspond to the actual image set with the SetItemImage() method. I am capturing all sorts of events: all mous...
by Giulio20000
Sat Mar 08, 2008 9:44 pm
Forum: wxDev-C++
Topic: Alpha release of book - Programming with wxDev-C++
Replies: 61
Views: 51746

errata corrige

Hello Sof_T, thanks for your great book. I have read it back-to-back and tried all code. I have used version 0.7.1 which I think is the most updated. I didn't download the code but just cut & pasted from the book itself. Have the comments below. Hope this is helpful. Ciao, Giulio InsertImageDlg.h: e...
by Giulio20000
Sat Nov 10, 2007 10:59 am
Forum: wxDev-C++
Topic: Compiling my first program
Replies: 16
Views: 3057

Variables

Hi Sof.T,

They were set by some other program but I don
by Giulio20000
Fri Nov 09, 2007 8:41 pm
Forum: wxDev-C++
Topic: Compiling my first program
Replies: 16
Views: 3057

Solved!!!!

Hi, finally I got me sleep back! I managed to get rid of this silly bug of mine! Ok, ok, I'll get into the details, I don't want to keep you waiting. Maybe it will help someone to make wxDevC++ better. For reason unknown to me I had two environmental variables set for the current user that screwed u...
by Giulio20000
Tue Nov 06, 2007 8:12 pm
Forum: wxDev-C++
Topic: Compiling my first program
Replies: 16
Views: 3057

Hello tbreina, I checked all my C drive and there is no devcpp.ini anywhere. Is that ok or is that absence the problem itself? I tried the rebuild but it didn't work. The last command in my compiling process is broken. It outputs that mysteriuos line "C:\DOCUME...". I run out of ideas. Any more idea...
by Giulio20000
Tue Oct 30, 2007 10:22 pm
Forum: wxDev-C++
Topic: Old versions of wxWidgets
Replies: 1
Views: 488

Just found it

I have just notices the 6.10 version on the right side.
Will try that.

Giulio
by Giulio20000
Tue Oct 30, 2007 10:19 pm
Forum: wxDev-C++
Topic: Old versions of wxWidgets
Replies: 1
Views: 488

Old versions of wxWidgets

Hi,

I am having problems compiling in wxWidgets (thread:[ulr] http://forums.wxwidgets.org/viewtopic.php?t=16522[/url]).


Where can I get an old version of wxWidgets? In the Dowbnload page I would only find the latest 6.10.2.

Thanks,
Giulio
by Giulio20000
Tue Oct 30, 2007 12:14 pm
Forum: wxDev-C++
Topic: Compiling my first program
Replies: 16
Views: 3057

Re-installed wxDev but still doesn't work

Hi, I have reinstalled the wxDevC++ buit this time directly under C:. So now all paths read "C:\Dev-Cpp\...". This to avoi problems with non-english paths. Still doesn't work. Last hope is to rever to older version of wxWidgets even tough I'd rather work with the latest statble version. If anyone ha...
by Giulio20000
Mon Oct 29, 2007 9:06 pm
Forum: wxDev-C++
Topic: Compiling my first program
Replies: 16
Views: 3057

Operative system

Hello again.

I am with Windows XP.
I will look at your makefile and try to figure out where the problem lies. Next I will re-install wxDev. Next, I will revert to am older version. I'll post something on the results when I can.

Thanks for the help,
Giulio
by Giulio20000
Sun Oct 28, 2007 9:59 pm
Forum: wxDev-C++
Topic: Compiling my first program
Replies: 16
Views: 3057

makefile

Hi Sif.T,

if you have a moment, can you post your makefile?
Thanks,
Giulio
by Giulio20000
Sun Oct 28, 2007 9:54 pm
Forum: wxDev-C++
Topic: Compiling my first program
Replies: 16
Views: 3057

Hi again Sof.T, thanks for helping me out. Here is the Makefile.win: CPP = g++.exe CC = gcc.exe WINDRES = windres.exe OBJ = Output/MingW/main.o LINKOBJ = Output/MingW/main.o LIBS = -L"C:/Programmi/Dev-Cpp/Lib" -lkernel32 -luser32 -lgdi32 -lcomdlg32 -lwinspool -lwinmm -lshell32 -lcomctl32 -lole32 -lo...
by Giulio20000
Sun Oct 28, 2007 6:29 pm
Forum: wxDev-C++
Topic: wxDev-C++ 6.10.2 released
Replies: 56
Views: 16312

Hi, I am having a similar problem to gedumer1. My log is identical to his.
No emaple project compiles. Does anybody know how to fix this?

Thanks,
Giulio