Search found 18 matches

by kyadav78
Tue Dec 04, 2018 12:34 pm
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: wxZlibInputStream Errors with wxwidget3.1.1
Replies: 2
Views: 137

wxZlibInputStream Errors with wxwidget3.1.1

HI, I have built wxWidget3.1.1 static lib in visual studio 2015 for both DEBUG and RELEASE mode. Build was Successful. Next while building an application which uses static wxWidget libraries in Debug mode, I am getting below WxWidget:1wxZlibInputStream errors "Error LNK2019 unresolved external ...
by kyadav78
Fri Nov 23, 2018 12:20 pm
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: Error while integrating WxWidget2.8 in my 32-bit app in visual studio 2015
Replies: 1
Views: 56

Error while integrating WxWidget2.8 in my 32-bit app in visual studio 2015

Hi, I have compiled the wxWidget2.8 statically for both debug and release mode, it successfully compiled, but when i am integrating with my application, it is throwing lot of wxonassert and "wxEmptyString" errors alogn with other wx errors.: wxwidget2.8 compilation command: nmake -f makefi...
by kyadav78
Fri Mar 02, 2018 6:45 am
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]
Replies: 27
Views: 2051

Re: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]

Hi,
Problem is solved. I was using dynamic wxWidget library , i should have used statid liobrayr.
Regards
Kunal
by kyadav78
Fri Mar 02, 2018 4:38 am
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]
Replies: 27
Views: 2051

Re: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]

Hi, My project using below list of libraries: wxbase30u.lib wxbase30u_net.lib wxbase30u_xml.lib wxzlib.lib wxexpat.lib Ws2_32.lib urlmon.lib wininet.lib kernel32.lib user32.lib gdi32.lib winspool.lib comdlg32.lib advapi32.lib shell32.lib ole32.lib oleaut32.lib uuid.lib odbc32.lib odbccp32.lib Regard...
by kyadav78
Fri Mar 02, 2018 1:52 am
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]
Replies: 27
Views: 2051

Re: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]

Hi, I am building my app in visual studio 2013, which has vc12. Thw wxString initialization hsing wstring is working corrrctly. I dont understand why it does not work with string class though wxstrimg has that constructor still it is throwing error. The wxwidget is build in unicode and my app is als...
by kyadav78
Thu Mar 01, 2018 5:53 pm
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]
Replies: 27
Views: 2051

Re: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]

Hi,
I tried that but it is not working and giving same errors.
I think some wxString constructor got changed in 3.0.
Regards
Kunal
by kyadav78
Thu Mar 01, 2018 12:31 pm
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]
Replies: 27
Views: 2051

Re: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]

Hi, I am facing one litle problem while creating a object of wxString from std::string in wxWidget3.0? Code snippet: std::string tmpstr="AAAAA"; wxString mystring(tmpstr.c_str());//Error : Line 1 wxString(tmpstr.c_str(),wxConvUTF8);//Error:LINE 2 Error: Error 1261 error LNK2019: unresolved...
by kyadav78
Thu Mar 01, 2018 5:07 am
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]
Replies: 27
Views: 2051

Re: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]

Hi, Problem solved!!!! i have added "wxDEBUG_LEVEL=0" in my project preprocessor definition and below error gone. :) 1>MimeEncoderApp.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "void __cdecl wxOnAssert(char const *,int,char const *,char const *,unsigned short const *)" (?wxO...
by kyadav78
Wed Feb 28, 2018 7:54 am
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]
Replies: 27
Views: 2051

Re: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]

Hi
My project initially was working with wxwdget2.8. Now i am trying to upgrade my project with wxwidget3.0.
Regards
Kunal
by kyadav78
Wed Feb 28, 2018 6:14 am
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]
Replies: 27
Views: 2051

Re: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]

Hi,
wxWidget and my project setting are same only. Also this error is coming from only one file "MimeEncoderApp.obj", so i am suspecting some where in my code something is wrong.
Please note i am upgrading wxWidget from 2.8 to 3.0 version.

Regards
Kunal
by kyadav78
Tue Feb 27, 2018 12:02 pm
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]
Replies: 27
Views: 2051

Re: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]

Hi, I have checked the settings with sample project, i did not find much changes. could you please some idea which setting could cause these assertion errors? i have tried adding NDEBUG or _NDEBUG_ preprocessor definition still i m getting those assertion errors. 1>MimeEncoderApp.obj : error LNK2001...
by kyadav78
Tue Feb 27, 2018 3:41 am
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]
Replies: 27
Views: 2051

Re: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]

Hi,
we only build the wxWidget in visual studio 2013 in 32bit format. My project is using wxWidget .lib files. Below are the list of wxWidget libs file used :
wxbase30u.lib
wxbase30u_net.lib
wxbase30u_xml.lib
wxzlib.lib
wxexpat.lib

Regards
Kunal
by kyadav78
Mon Feb 26, 2018 3:30 pm
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]
Replies: 27
Views: 2051

Re: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]

Hi, Now the same project when i building in release mode i am getting below error: can anyone tell me where could be the problem ? I have checked the code, there is no uses of ASSERT still i am getting below errors. All are coming from one file only but it did not specifying at which function it cau...
by kyadav78
Mon Feb 26, 2018 1:30 pm
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]
Replies: 27
Views: 2051

Re: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]

Hi, i have rechecked ,i am building my project in visual studio 2013 , i can see the configuration the character set option is set to "Use Unicode Character Set". Still i was getting above errors. My project has dependency on 3 other library ,xerces is one of them. All the dependent librar...
by kyadav78
Mon Feb 26, 2018 9:49 am
Forum: Compiler / Linking / IDE Related
Topic: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]
Replies: 27
Views: 2051

Re: wxWidget 3.0 linking error while compiling my project in DEBUG mode [SOLVED]

Hi, The problem seems to be uses of WxString comparison and uses of typecasting macro wxT. wxWidget 3.0 no loner using those i think. Below are my existing code and new code to fix the errors: Error 1: old Code: wxString strOption = static_cast<wxString>( argv[1] ); if ( strOption != wxT( "-f&q...

Go to advanced search